Så blir det bättre

med e-learning

 

 

E-learning är kurser som genomförs på distans och när det passar just dig. Förinspelade moduler med föreläsningar och filmer, textmaterial och tester kan kommas åt och användas när som helst och var som helst. Det som behövs är en internetuppkoppling.

 

 

Se våra webbaserade utbildningar här

 

 

Flexibelt – kostnadssmart – tillgängligt

 

 

Eftersom materialet är tillgängligt hela tiden i stället för på schemalagda lektioner behöver inte verksamheten och livet stanna upp för att personal ska sitta långa perioder i skolbänken. Studierna sker på era villkor – under produktionstid, efter produktionstid, kvällar, helger eller när det passar just er. Du som beställer väljer vilka ämnen och kurser du vill ha – vilket innebär möjlighet att skräddarsy paket ända ner på individuell nivå.

 

 

Kvalitetssäkrat efter branschens krav

 

 

Våra utbildningar är skapade i enlighet med de kompetenskrav som framtagits av branschorganisationerna Svensk Industrivalidering och Skärteknikcentrum. Kursmaterialet utvecklas ständigt efter feedback från både deltagare, beställare och bransch. YrkesAkademin utvärderar löpande produkten för att matcha branschens behov och certifieringskrav.

 

Hur går det till?

 

 

  • Du får ett välkomstbrev med inloggningsuppgifter.
  • Du loggar in på vår läroplatform. Du kan komma igång direkt och påbörja din utbildning.
  • Varje kurs avslutas med ett eller flera slutprov.
  • Behöver du göra om något prov går du tillbaka till studiematerialet och och tränar in de punkter som ej blivit godkända. Därefter tar du nytt slutprov.
  • När samtliga kurser är klara registreras dina resultat och utbildningen är klar. Du är nu redo för certifiering.

 

Hör av dig till YrkesAkademin redan i dag för en offert som passar just era behov!

 

 

Maila till foretag@ya.se eller ring 023- 584 50

 

 

KONTAKTA OSS